Kom fram runt kl 3 inatt (2 i tunisisk tid)
Fick ett väldigt fint uppmötande på flygplatsen av Rami och Amar som va hur glada som helst.

Idag har vi aovit halva dagen, och mest tramsat den andra halvan.

Jag och Amar lyckades dock koka ihop massa god mat till allihopa.
Vilken tur att vi inte är lika lata som alla andra, haha.
Dock bestraffas dom med att få städa upp i köket, det är ingen rolig uppgift med tanke på att matlagning även inkluderar lite matkrig, höhöhö xD

Har det i alla fall helt awesome.
Nu blire att fica till sig lite och se vad som händer ikväll :D
 

Maten blev svingod, couscosröra lamm med harissa, grönsaker potatis och rotfrukter. 
Till mig gjorde vi samma fast utan kött, samt friterade morotsbiffar. ;D
Sitter på bussen nu påväg till landvetter, 
Om några timmar lyfter vi mot Tunisien, är framme runt kl 2 inatt. 
Så himla najs, och så himla fint att slippa åka själv denna gången! Och kommer bli så himla najs att träffa alla fina vänner igen. Har saknat dom, och deras positiva inställning till allting. hehe :> 

Kommer nog lägga upp lite inlägg under tiden jag är borta! (:

Vi hörs! 
Hemkommen från en superkväll!
Först blev det Spelning med slaktoffer på abf . Lyckades förhoppningsvis få ett par bra bilder, samt några videos.

Jag är glad!
Känner mig dock hängig och trött + huvudvärk som kommer och går, mindre bra, hoppas verkligen jag slipper bli sjuk, det har iofs aldrig hindrat mig förr, men det underlättar ju fan om man slipper.
Imorgon blire att fläta in dreads, ska bli spännande att se hur det ser ut x)
.
Fredag riskettan hela förmiddagen och sen flyger jag iväg till Tunisien på kvällen.. ..Och om 2 veckor kommer den största delen av mitt projektarbete va klart. Underbart!! Ibland känns det som att jag har ett himlans flyt! :D

Nu blir det att tvätta ur håret lite snabbt och sen sova. ;)
Jag kommer att krossa dig
Närma dig inte mer, skada ingen mer..
Mig kan du inte krossa, jag har redan läst av dig, du kan bara skrämma mig nu.. Jag är rädd att historien ska upprepas.. åter igen, retiera direkt..
Jag låter det inte hända..
Jag krossar dig!

Varje år dör ungefär 75 personer i trafikolyckor där alkohol är inblandat. 

När det gäller personbilsförarna är ungefär var femte som omkommer påverkad av alkohol.
Vad gör du när din kompis tänker köra berusad hem från festen?


För många reagerar helt fel i det läget, för många tycker att personen i fråga får skylla sig själv eller att det inte gör någonting för det är bara några kilometer det rör sig om.  Många tror att de bara är schysta när de släpper iväg sina vänner. Men vad många inte tänker på är att den vännen kanske inte finns längre nästa dag. Ett samtal till polisen kan rädda både deras och andra trafikanters liv.

Det finns också människor som tycker att det är jättecoolt att dricka några öl och sedan dra på i 200km/h på en motorväg. ”Vadå? Det är ju ändå knappt någon ute på natten” Det kanske de har rätt i, att vägarna inte är lika trafikerade på nätterna som på dagarna. Men lik förbannat kommer det andra bilar som kör, kanske inte lika många, men det är ändå bilar, med oskyldiga människor i. Ska dem då behöva riskera att dö på grund av att några idioter tycker det är roligt att leka formel 1 onyktra? Jag tror inte att någon skulle vilja dö på det sättet, ändå så finns det folk som utsätter både sig själva och andra för det. Jag förstår inte hur äckligt egoistisk och dum i huvudet människor kan vara. Men det finns sådana. Och det är dem som måste stoppas. Är dem i tillstånd till att åka ut med bilen fulla så kanske dem inte ska ha något körkort. Då är det lika bra att dem blir av med det. Då behöver i alla fall ingen oskyldig stackare dö.

Det finns för många idag som sörjer någon anhörig som har dött i trafiken på grund utav alkohol. Det är för många som har fått hela livet förstört på grund utav rattfyllerister. Tänk på dem människorna innan du funderar på att ta bilen från festen. Tänk på dem familjer som kunde varit lyckliga om inte ett utav barnen omkommit eller blivit förlamad i en trafikolycka. Tänk på alla dem som kunde levt idag om inte någon hade kört berusad.
Tänk på att alla inte får se morgondagen!
Nu var det ett jävla tag sedan jag uppdaterade här igen. Hela förra veckan hade jag fullt upp och var inte hemma något knappt. Måndags hade jag möte med nyfiket, sen körlektion efter det. Tisdags var jag på hööks med Mamma och Anna. Sen blev det att dra till Nyfiket och jobba. Onsdags drog jag ut till stallet och skulle rida, visade sig dock att min häst tappat sin skojävel igen. så det blev det inget med. Torsdags skulle egentligen gått åt till att städa, satt istället och väntade istället, på allt möjligt, blev ingen städning, blev däremot bjuden på pizza. det var inte helt fel. 
Fredags hade jag körlektion och ingen skola,  väldigt chill måste jag säga. Sen begav jag mig till råslätt på fest. 
Igår var vi hemma hos mig, jag, Iso, Oskar, Tommy och Hanna. Vi kollade på film, myste och ah..  blev kanske vittne till ett brott också. 
Läskigt. 

Nu ska jag iaf gå ner till pizzerian med Iso och Oskar: 

Upptäckte också att det blir väldigt drygt att skriva om massa shit väldigt sällan. Borde försöka uppdatera oftare, men det är svårt via mobilen och känns inte okej att sitta med det på skoltid. Hemma har jag rätt begränsad åtkomst till intetrnet dessutom, men det kanske man kan ordna, får se vad jag kommer på :)