Drog runt på stan med Hanna idag efter skolan. Det var trevligt, borde dock ha dragit till körskolan istället, men det kanake jag hinner fixa imorgon istället :) 

Det blev lite inköp, en bok med Mons Kallentoft på rean, asfett. . 
En träningsstång, hantel, smultrondiskmedel och hundbajspåsar xD 


Efter våran lilla shoppingrunda samlades alla på kultan och gick tillsammans mot Erik Dahlbergsgymnasiet där politikerna skulle hålla sitt möte. Beslutet om kulturhusets framtid skulle tagits idag men det blev uppskjutet en månad, vilket är till våran fördel hppas vi på. 


Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå å lägga mig. 
Har en lektion imorgon, sen kommer min fina pojkvän hit. 
Längtar galet verkligen, denna helgen kommer bli awesome har jag en känsla av. :3

Ciao! 
 
KulturhusetJkpg, Politik, shopping,
Det borde vissa gjort för längesen. det går inte att hålla på så här.
jag blir så otroligt besviken på vissa människor, det borde inte vara så svårt att bara ge dem fingret och fortsätta som vanligt.

För jag ska väl inte behöva lida i all framtid för ett misstag som jag begick för ett år sedan och mer ändå. Eller är det rätt?

Jag kan på lång väg se avundsjukan lysa igenom dig. du vill också leva, på riktigt. du vill inte leva ditt låsta liv som går ut på att följa normen och göra alla nöjda. Du är svag, och ensam. det vill du inte heller. Mycket av det som jag har är en dröm för dig. är det därför du försöker förstöra? När jag väl lyckats och har "segrat" efter allt helvete jag har haft. Hur har du hjärta att misstro och försöka förstöra.

Jag klarar mig mycket bättre utan ditt tjat. Och du måste acceteta att vi inte är lika, inte de minsta egentligen. du har ingen rätt att klanka ner på mig och ställa till med en scen för att vi inte har samma intressen. Du tycker att jag ska byta ut ett intresse som jag prioriterar högt mot ett som jag tycker att jag lika gärna klarar mig utan.. enbart för att är det högst prioriterade i din värld. hur schysst är det egentligen? vi kan träffas ändå och göra saker, fast det blir inte lätt med tanke på olikheterna.
och du står fortfarande fast vid att vi är lika.

jag kommer aldrig passa in i samma "fack" som dig, jag skulle hellre dö än att tillhöra något så lamt och konservativt.
Jag ser livet och världen ur ett helt annat perspektiv.

jag skulle aldrig leva efter någon annans önskningar som du, jag anser inte att man borde ta avstånd från personer som råkar ha en diagnos. Jag tar inte avstånd från folk som avviker, jag anser inte att min partner måste ha magrutor, se ut som David beckham och matcha med dina och samhällets 10 000 krav.
bara för att man är samhällskritisk och rebellisk är man ingen terrorist, jag vänder ingen ryggen för att den haft de svårt, jag kollar inte snett på någon som väljer att dölja sig bakom flera lager tyg.
jag tycker inte att det är det minsta coolt att supa. Jag är ganska pk. och jag har inget speciellt stort intresse av och passar inte särskilt bra med folk som är "perfekta" enligt normen.

Så var i helvete är vi lika..?
och hur kan du ens tänka tanken på att försöka få mig att bli mer som dig. jag ser din världsbild som näst intill absurd..
Ursäkta inaktiviteten.
Jag vet inte riktigt vad som hände.
Hade sportlov och jobbade galet med tidningen som idag kom från tryckeriet!

Veckan efter de hade Benjamin lov, hela den veckan spenderades med att mysa galet hemma hos mig, :3
Kan inte minnas att vi gjorde så jättemycket vettigt fören i slutet då jag fyllde 19, vi festade och åkte till Norrköping på spelning. :3

Ah..
Idag har vi som sagt fått kulturhustidningarna från tryckeriet, 10 000ex har vi att dela ut nu.,!
Det firades med världens godaste äppelkaka som Valborg och Hampus hade bakat. :3

Har även blivit fotad idag!
Vi kör igen på Ondsag, fett som fan ! 

KulturhusetJkpg, chill, födelsedag, lov,
Jag har väl aldrig direkt firat alla hjärtans dag, jag har mest varit bitter över att jag aldrig fått den uppskattningen som mina vänner fått. Förra året har jag ingen aning om vad jag gjorde, jag är kanske lika glad för det. året innan det satt jag på bilda och klippte ut framsidor till CD-skivor hela dagen.

Detta året blev det ändring på det hela.
Började dagen med att baka chokladmuffins, drog till bc och gav en av dom till Herman i alla hjärtans dag present eftersom han var bitter över att han var ensam, hoppas att han blev lite gladare iaf. :3
Sen blev det chill med fina vänner tills jag drog iväg till Tranås för att träffa min underbara pojkvän.

Hade det galet mysigt. Käkade muffins som jag tog med mig, sen gick vi till ett cafe där vi spenderade ett par timmar med att bara sitta och prata och mysa.

Helt underbart fint. Jag är så himla glad!
https://cdn2.cdnme.se/1849455/7-3/dsc_7152_511d81dbe087c337fc77214d_thumb.jpg
https://cdn2.cdnme.se/1849455/7-3/dsc_7153_511d81ea9606ee2d4860889a_thumb.jpg
Galet mys! ;'>
Det har nu gått ett par dagar på lovet. när jag fick reda på att jag och Benjamin inte hade lov samtidigt var min första tanke "vad tusan ska jag göra på lovet" kom då fram till att fixa massa skolarbeten och plugga körkort. så blev det inte.
istället har jag tillbringat dagarna på bokcaféet från att jag vaknat och tagit mig dit till kl 10 på kvällarna. vi har en grym grej på gång kan jag lova.
men jag vet inte hur jag ska hinna Me allt annat riktigt. det får la ordna sig.
ska försöka ta mig upp tidigt imorgon och dra till körskolan innan jag börjar på på bc. får se om jag lyckas.
ska i alla fall till Tranås imon eftermiddag och fira alla hjärtans dag med Benjamin. det ser jag fram emot! :>
Det är nog det enda man kan säga om denna helgen, galet jävla fucking grymt! :D I fredags var det spelning, det var bra, bra musik, härlig stämning för det mesta. Men höjdpunkten var ändå efterfesten i en lada som nu toppar bästa festen-listan! Vi hade sinnessjukt kul, 3 bord och en dörr gick i smulor! Och det dansades galet! Lördagen bestod av att chilla galet med Benjamin hemma hos mig, ingen av oss hade ork till någonting efter att ha festat fram till kl 5 på morgonen dagen innan xD Kalasbra, insåg nu att jag är på tok för trött för att orka formulera något vettigt över huvud taget, kommer på mig själv med att blunda lite då och då. Slänger upp några bilder från festen och går och lägger mig
!
Nu är det fredag, äntligen säger jag bara! Sitter på min enda lektion som slutar om en halvtimma.. Måste säga att det var galet svårt att ta sig upp imorse när man hade en galet mysig pojkvän i sängen. Men jag lyckades i alla fall. jag är grym ibland, lol. Har förövrigt världens mensverk, och ingen lust alls att leta information från arbetsmiljöverket till uppgiften. Ska hem så fort jag slutar och gosa ner mig bredvid Benjamin ett tag till, sen blir det att sätta igång att fixa oss, raka i alla fall mina sidor och laga mat innan vi drar in till stan för att fika med Jacob mf, efter det är det punkspelning på insikten. Kommer bli grymt har jag en känsla av! Sen får vi se vart vi hamnar inatt och vart helgen för oss. Jag är galet peppad i alla fall!
Bild från fotograferingen i Onsdags. ;>
Har tillbringat större delen av dagen i fotostudion med Hanna. är nöjd med resultatet så här långt iaf. Sitter nu på bussen och är snart hemma. Borde egentligen gått till gymmet i skolan istället. Men av någon anledning var jag totalt utmattad, och min socialfobi slog till. Märker sällan av den nu för tiden. Men kunde verkligen inte gå.dit ensam. Utan att veta vad der fanns för folk där. Kanske massa folk dessutom. Hjälp! Usch på mig. Dessutom är Rasmus sjuk så blir ingen träning ikväll heller. Iofs, jag måste plugga och städa. Och framför allt laga mat. Jag vet inte varifrån min trötthet kom, men det är till och med jobbigt att skriva på telefonen. Blä. Imorgon blir det fart, börjar tidigt. Slutar vid 1, ska till körskolan. Sen Me 2 tåget till sandhem. Dra ut till stallet och mocka å fixa. Tillbaka till stan vid 6 och möta Benjamin! Ser fram emot det som fan! Shit va jag saknar honom! Ikväll ska jag försöka hålla fokusen på skolarbete..!
Har precis haft körlektion, och satte idag ett godkänt på moment 8!!
Nästa gång kör vi moment 10, det innebär:

* Miljövänlig körteknik gällande växelval och krypkörning.

* Bedömning av rätt avstånd till bilen framför.

* Genomförande av vändnings- och parkeringsövningar på ett
trafiksäkert sätt.

*Körning på enkelriktad gata.

*Körning i stadskärnan där speciella faror och risker kan dyka upp i
samband med rondeller, cykelbanor och korsningar.

*Passering av både bevakat och obevakat övergångsställe

Upptäckte nu att jag gått igenom i stort sett allting på 10an, vilket betyder att jag förmodligen inte kommer ha några större problem med det!
Så jäävla najs! :'DNu ska jag se om jag orkar pallra mig ut och fota, annars blire att chilla galet tills jag börjar jobba på Nyfiket!
körkort, övningskör,
Begav mig till min föräldrar i Sandhem efter skolan, övningskörde till Falköping där vi drog runt i affärer å så. 
Handlade en jäävla massa mat för typ 300kr. 
Så nu är både min kyl, frys och skafferi proppfullt. hihi :D:D


Framtiden för kulturhuset i Jönköping är osäker. Jönköpings kommun med Moderaterna i spetsen, tycker inte att Kulturhuset står för den kultur de vill ha och vill därför sparka ut kulturhusföreningen som sedan 1982 drivit huset. I över två år har kommunala utredningar, politiska utspel och mediadrev avlöst varandra.

På kommunfullmäktige den 28e februari tar politikerna beslut om kulturhusets framtid.

Kulturhusföreningen bedriver idag en välfungerande, öppen och demokratisk verksamhet som baseras på deltagande, självaktivitet och medbestämmande. Vi som är aktiva bestämmer gemensamt över verksamheten enligt principen; en person – en röst. Kulturhuset är en av Jönköpings få fria mötesplatser, ett aktivitetshus och en plattform för kultur, politik och icke-kommersiell verksamhet med över 60 000 aktiva, deltagare och besökare förra året.

Varje vecka arrangeras filmvisningar, konserter, det spelas rollspel, snickras, drejas och målas, folk fikar och diskuterar och dansar folkdans, medeltidsdans, streetdans och sportdans, orkestrar, band och enskilda artister repar och spelar tillsammans, ungdomar sätter upp spelningar, arrangerar utställningar, modevisningar eller poesikvällar med mera.

Smålands största loppis, Gemenskap i Jul, ett välbesökt folkkök, öppna verkstäder för snickeri och keramik samt pannkakskafé är några av alla de aktiviteter föreningarna står för. Dessutom hyr Kulturhuset ut lokaler till en rad andra grupper och föreningar.

Medlemsstyret, öppenheten och mångfalden i huset är hotat och kommer att försvinna om kommunen tar över Kulturhuset. Kulturhusföreningen står trots det utsatta läget, starkare än på länge med ökad verksamhet och aktivitet, ett växande medlemsantal och en stark ekonomi.

STÖD OSS I KAMPEN FÖR FRIA UTRYMMEN OCH FÖR ETT MEDLEMSSTYRT KULTURHUS I JÖNKÖPING!


Vad kan du göra?
- Delta i demonstrationer och andra arrangemang till stöd för Kulturhuset och föreningen
- Delta i facebook-eventet ”därför stödjer vi kulturhuset”
- Kontakta politikerna och media och berätta om situationen. (fullständig information finns på hemsidan)
-Sprid vidare information till alla du känner om det som händer. (snacka, dela, twittra, affischera, smsa, skrik..)

Våra paroller:
-För fortsatt utveckling av Kulturhuset i dess nuvarande form!
-För ett öppet, fritt och medlemsstyrt Kulturhus
-Mot politikerstyret av Kulturhuset
-För den fria kulturen!

Har jobbat i stort sett hela eftermiddagen och kvällen, bakat en himla massor tills imorgon. Då blir det nattfik på Nyfiket och även folkkök på dagen. Det blir fint. De blev i alla fall både bröd, soppa, cupcakes, chokladbollar, gelegrottor och muffins, allt veganskt såklart. 
Galet nice. 
Drog på hardcorespelning efter det och fotade, jag tycker egentligen inte om hc, men sista bandet var ändå rätt jävla bra. 


Jag är nog lite för narcisistisk för att inte ladda upp en bild på mig själv,
höhö. 

Anchor!
- Mer bilder från spelningen kommer när jag får tillbaka photoshop på min dator (jävla skola) Nu ska jag försöka skjuta bort alla dåliga tankar som nästan kväver mig. 
Jag måste sova, jag är trött förfan, men hur ska jag lyckas när orden går på repeat i mitt huvud? 
Jävla helvete. 
Jag kommer tvivla ett tag känner jag, tvivla på vad som är verklighet och ord sagda i ren panik. 
Men ändå.. Mina spekulationer grenar ut sig och finner hela tiden nya vägar, Paranoian slår igång och man kan inget annat än att känna paniken stiga.