jag minns de gångerna han satt å skrek i ansiktet på mig, att jag aldrig skulle kunna bli brandman. det var tusentals fel på mig.
jag fick det konstant upptryckt i ansiktet att jag var för smal och omusklad. att jag aldrig skulle kunna träna upp mig. och om jag lyckades så skulle jag aldrig klara det psykiskt.

hur skulle jag klara ett sånt jobb när ja manssvin g inte klarade av vardagen knappt. och inte klarade konfrontationer på saker som var mitt fel.

Till varje pris skulle jag tryckas ner. Till varje pris.
jävla manssvin!

Nu ett bra tag efteråt så inser jag det logiska. Inget var mitt fel. Det är inte mitt fel att han är psykopat. Och det är inte mitt fel att jag inte stod ut med det som jag var utsatt för.

Det hela var enkelt. Nu har jag världens finaste pojkvän. Som behandlar mig som.. ja jag vet inte vad. Så bra att jag inte tidigare kunde föreställa mig något sådant.
Bara det får mig att må så mycket bättre. Jag kan le igen. På riktigt!

Jag har börjat träna lite, är på väg upp i vikt och ska snart skaffa mig ett gymkort. Jag kommer att skicka in en ansökan till SMO i höst när jag gjort högskoleprovet. Sen kommer jag fortsätta söka, en gång i halvåret samtidigt som jag kommer plugga upp mina betyg. Detta kommer bli grymt. Tillslut kommer jag att bli antagen och inom några år kommer jag att jobba inom räddningstjänsten!

Vad jag vill säga med detta är att ingen ska bli nedtryckt, ingen ska bli kuvad eller på något sätt illa behandlad.
Ingen ska sluta kämpa för sin dröm.
Tro mig, ni kommer att lyckas om ni bara vill. Och på vägen dit är det viktigt att vi tar strid mot all form av förtryck och ger patriarkatet ett knytnävsslag!

Ingen ska tro att den förtjänar någon form av våld. Ingen ska inbilla sig att de gjort sig förtjänta av kränkningar, idioter finns det gott om, och ingen annan än du själv kan sätta ner foten och gå därifrån. Stå upp för den du är och låt för satan inte en idiot förstöra för dig.

Nu kör vi!!!
Har tillbringat större delen av dagen åt att böra möbler och plocka småsaker. Snart är allting helt klart, det ser jag fram emot. Har också varit i skolan, gjort klart mitt broderi. imorgon blir det redovisning i Svenska C. Ikväll ska jag skicka in min sista religionuppgift. hej å hå. Först en rökpaus och en kisrunda med Minnie
 
Antifascist, Skinnhead, arbetarklass, photography, porträtt, redskin,
sitter vid munksjön och chillar i värmen. var nyss i skolan för att se om min textillärare va där i ville hjälpa mig. dock utan framgång. va där varje dag förra veckan. hon hinner inte hjälpa mig. har mailat henne, hon svarar inte. så påstår hon att jag är för omotiverad till att göra mitt arbete för att få betyg. jag ska ha ett jävla G. så är det bara.
blir så arg.

beger mig snart till umo för att fixa ett nytt p-piller recept. sen drar jag hem. ska försöka få i mig mat och lämna in de sista i historian och filmteorin innan jag åker in till stan igen å har körlektion.

har dessutom sökt 24 jobb nu. söker allt jag kan. blir föebannad på att jag inte får ngt.
usch.
varför måste allt vara så jävla stressigt för? dessutom måste jag lämna tillbaka min dator på fredag. sen har jag ingen dator.
och eftersom jag inte har ett jobb så kan jag inte köpa en.
blir jag klar med körkortet får jag jobb. mkt lättare i alla fall. men för att kunna köpa mer körlektioner måste jag ha pengar, för att få pengar måste jag ha jobb.

snacka om ond cirkel!

Jag ser familjer och jag ser par, de har bott här i hela sitt liv, och verkar inte haft mycket motgångar. Jag ser hur de lider, lider över hur illa dom blir behandlade av varandra. Kvinnor som blir kuvade och misshandlade av sina män. Människor som blir utnyttjade av sina partners och gamla gubbar som svär över att de aldrig fått chansen att leva lyckligt med någon. 
Jävla idioter säger jag bara. Vad tänker ni när ni svär åt den ni påstår er älska? vad tänker ni när ni höjer näven mot era fruar eller flickvänner? Vad tänte du när du var otrogen mot hen som verkligen gjorde allt för dig? 
Vad tänker ni med när ni ser erat förhållande rasa samman framför era ögon? 
Varför vaknar ni inte upp och gör någonting? Snälla! 

Vad tänker hen som precis smällde igen dörren till sin gråtande unges sovrum? 
Vad tänker hen som häller upp ännu ett glas sprit trots att barnet sitter brevid och gråter. 
Vad tänker ni med när ni raserar era liv, liv som kunde blivit något vackert. 

Vad tänker makthavarna med när dom utvisar människor till döden? 
Vad tänker den personen som skriver på pappret om att småbarnspappan ska åka till irak och bli hängd. 

Jag vet vad jag tänker när jag ser dessa familjer, dom som innan var så lyckliga, dom som va så tighta. 
Det är dom som håller ihop, trots att livet är hårt och de inte vet hur framtiden kommer se ut så håller dem hårt i varandra. De tar vara på den tiden de har tillsammans, de visar riktigt kärlek. 
Där förekommer inga slag och förtryck, trots den dagliga ångesten så hörs inga skrik. 
De är räda om varandra.
Så som alla borde vara. 

Men istället så behandlar ni varandra såhär... 
Vilka är de egentligen som borde utvisas? 
Säg mig, vilka är det mest rätt att köra ut? 

Är verkligen den irakiska pappan med en lycklig familj de lämpliga offret för eran idioti? 
Har ni aldrig tänkt tanken på att slänga ut ett gäng hustrumisshandlare? Eller några våldtäktsmän? 
Jag frågar er, ni med makten som beslutar om dessa människors liv? 
Vem borde egentligen värderas högst?
 
Barn, Barnfamiljer, Borgare, Politik, Politikerförakt, asyl, asylrätt, beslut, förtryck, helvete, korruption, utvisning, vidrigt,
Jag har funderat under en period varför föräldrar ger sina telefoner och ipads till ungarna att leka med. 
Det förekommer varje gång på tåget när det sitter två ungar och bråkar om en Ipad. Föräldrarna eller föräldern är förtvivlad över det jävla livet ungarna håller och de andra resenärerna suckar och skruvar upp volymen på sina Ipods eller telefoner. 

Detta ser jag dagligen, antingen på tåget, på stationen i väntan på tåget, på bussen. eller någon liknande plats. Alla föräldrarna ser lika besvärade ut. 
Det jag verkligen inte kan förstå är hur en som förälder kommer på tanken att sätta sig ner med sitt barn och visa dem sin teleon och ipad och ladda ner diverse målarprogram och spel och visa ungarna hur det fungerar. Varför inte bara köpa ett gameboy eller liknande till ungarna, då kan de dessutom få varsitt. Det fungerade hur bra som helst när jag var liten, och jag hade inga som helst funderingar på att gnälla. Jag hade bara ett spel till mitt gameboy minns jag, och det var inte det roligaste heller, men det var i alla fall någonting att sysselsätta sig med, och det var jag jävligt nöjd med. 
Då tycker jag att dagens ungar borde vara det också. 

Om föräldrarna står fast vid att deras telefoner bara är telefoner och inga jävla spelmaskiner så kommer ungarna att tro det, i alla fall tills de börjar skolan och får se sina kompisar spela på sina telefoner. 
Då sparar man i alla fall några år av lugn på det. 
Vafan är problemet? 

Ja, jag klagar något extremt mycket, jag borde inte lägga mig i andra människors liv och vad dem gör för val, men när de ser så lidande ut. varför plågar en sig själv genom sånt? Dessutom är det jävligt elakt mot barnen när det är syskon, det är alltid en stackare som blir kuvad av den andra och sitter och gråter för att den inte får spela på mobilen eller måla på ipaden. 
Det är fan inte snällt. 
Apple, Barn, Barnfamiljer, Borgare, Ipad, bortskämda, småkapitalister , snorungar, ungar, vidrigt,
Helgen spenderades med världens finaste pojke, dessutom drog vi på spelning på Kfum, det var egentligen tänkt att vi skulle se alla banden, men vi har en symptom att komma lite sent och bara se det som egentligen är det intressanta, vilket blev fallet i fredags också, vi kom dit en halvtimma innan black anemone skulle spela som var sista bandet, det var i alla fall himla fint. Och lite bilder blev det också. 

Färgade också om håret, blev ändligen av med den hemska utväxten! 
Planen va att färga tillbaka det röd gula, men det blev en spontan ändring på det, så nu är jag turkos! Med lila lugg med mörkblåa slingor. Galet najs tycker jag !  


Resten av helgen har vi inte gjort ett piss, tagit det väldigt lugnt och typ.. sovit! 
höh! Black Anemone på KFUM i Jönköping.  
Och jag har färg i håret igen, utan utäxt! Wihoo! :DNu har klockan blivit över 12 igen. Jag ska gå och lägga mig och hoppas på att jag vaknar utan halsont och feber imorgon så jag kan gå till praktiken och faktiskt göra det jag ska. 
Efter det blir det att hämta vovven och mina nya vegankängor som kommit med posten. Så himla härligt! 
över ett års längtan efter dom, nu är dom snart mina på riktigt! 

Det blir så när en är fattig, det tar ett tag innan man kan köpa nya saker som är lite dyrare, men när en väl har sparat ihop till det är de så jävla härligt :')

Som många av er säkert redan vet så var SVP (Svenskarnas parti) i Jönköping igår. De gick runt och skrek ”Stolt Svensk, nationalist” och något i stil med ”Svenska jobb åt svenskarna”
Vi var tydliga med att visa att nazister inte är välkomna i vårat samhälle.

Det blev ett himla liv och extremt mycket övervåld från snutarna som mer eller mindre duschade oss i pepparspray och försökte slå halvt ihjäl oss verkade det som.
Jag klarade mig lindrigt med pepparsprayade ögon två gånger, duckade för en batong som jag annars hade fått i skallen och blev sedan tagen av snuten och utkörd med ett tjugotal andra ut i helvetet. Men många av mina kamrater blev både slagna med batonger och överridna av polishästar.

Det är sorgligt att se snutar stå och skydda nazister, det skrämmer mig verkligen. Vart är vårat samhälle på väg? Fyfan….


Något som däremot var helt underbart att se var solidariteten som flödade runt oss, det tog inte långt tid när man fått pepparspray i ögonen tills någon kom med vatten och sköljde ens ögon. Helt underbart verkligen. Alla hjälptes åt, även fast väldigt många inte kände varandra. Det värmer verkligen att se sånt. Det är ett sånt samhälle vi vill ha!


Idag är vi nog alla lika trötta och ömma i kroppen. 
Tur för mig att jag fick sluta tidigt från praktiken, nu är jag på väg hem och ska chilla galet med Benjamin. 
Laga god mat, städa, tvätta, diska, och käka chips å kolla film står på schemat idag. Helt perfekt! 
Antifascist, Antinazist, Demonstration, Jönköping, motdemonstration, upplopp,