En dag utanför rådhuset, Vi ger fortfarande inte upp

0kommentarer

Spenderade gårdagen utanför rådhuset tillsammans med ett tjugiotal kamrater. Beslutet om kulturhusets framtid var på tal inne i dårhuset. Mats Green (M) står fullkomligt fast vid att vi är antisemiter inne på bokcaféet och att vi borde hyra oss något annat och äverlåta vårat hus till kommunen. Han verkar hänga fast vid att occubationen för 30 år sedan inte var okej. Men är det okej att använda sig av grovt maktmissbruk för att kasta ut oss ur huset då? 
Den där jävla tomten vet ju knappt själv vad han pratar om. Alla vet att han dessutom är med i svensk-israeliska föreningen och stödjer israels utrotning av palestinierna, vilket vi absolut inte gör. då är vi antisemiter. 
Vi visste ju innan att han inte har speciellt mycket innanför pannbenet, speciellt inte när vi försökte snacka med honom och allt han sa var "Det är en annan fråga, det får vi ta en annan gång" "Så är det i en demokrati" och någonting om någon jävla gräddfil. 
Det hade inte spelat någon roll alls om vi frågade honom vilken ost han tycker bäst om eller vilken hans favoritfärg är så hade han svarat något av de ovanstående "argumenten". Som en jävla skiva som har hakat upp sig. 


Vi fick dessutom sällskap av två snutbilar och en pikétbuss. 
Det behövdes för att säga till oss att hålla oss lugna och be oss flytta på våran banderoll.
Sen skulle de ju såklart hota oss lite också och dryga sig. 

Vi blev i alla fall uppmärksammade både i Tv4, tidningen och på radio. 

http://www.tv4play.se/program/nyheterna-j%C3%B6nk%C3%B6ping?video_id=2326291

http://www.jnytt.se/nyhet/54439/kulturhusaktivister-visade-sitt-missnoje-vid-radhuset

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=91&artikel=5500981
Demonstration, Kulthusjkpg, KulturhusetJkpg, Politik, Politikerförakt, klassdiktatur, socialism,

Kommentera

Publiceras ej