Bloggfix och chill

1kommentarer

Har suttit ett bra tag och fixat nu, har lyckats snygga till bloggen lite, det behövdes. Har också nästan lagat klart mina byxor! Ska sätta på min Amebixpatch när dom är helt klara, också min Perkelepatch som min urgulliga pojkvän gjort till mig! Ska orka laga lite käk också, funderar på Tsaipaj, kan det bli nice? Kanske. får se! Nu ska jag fortsätta laga byxorna!

1 kommentarer

Min kamp mot cancer

17 Jan 2013 19:01

Svar:
Hej Malin!
Tack för din kommentar.
Vad skoj att du har som dröm att bli brandman, det är ett otroligt roligt yrke och väldigt givande.

Min förhoppning och mitt mål är att kunna börja jobba heltid på utryckning igen. Det är en lång väg tillbaka, för jag har tappat enormt mycket i fysik och sen måste jag givetvis bli helt frisk, men jag har kvar min plats på mitt skift och de väntar på att jag ska komma tillbaka och spela innebandy.

Jag utbildade mig i Revinge. Jättebra skola tycker jag iaf, Sandö har jag ingen som helst koll på, men jag vet att det finns skillnader iaf, men det är nog mest småsaker.

Att söka in till SMO är inte så lätt nä, med tanke på att man enbart går på betyg, så det finns nog inget tips jag kan ge dig för att det ska bli lättare. När jag sökte så hade jag ju jobbat några år, så jag fick ju extra poäng för arbetslivserfarenhet.

Lycka till och hoppas att du kommer in på någon av skolorna!

Kommentera

Publiceras ej