Utan hus blir det bus!

1kommentarer

Vi har ett hus, ett hus som vi värdesätter mycket högt I detta hus har vi alla nog både skrattat och gråtit, såsom varit på spelningar och suttit i timtal och fikat. I detta hus är det alltid liv och rörelse, här samlas alla och umgås. Här finns någonting för alla, det spelar ingen roll hur du ser ut eller vart du kommer ifrån, om du är intresserad av spel. musik, konst eller hantverk, det finns något för alla i detta hus. Det är inte överallt man hittar såna hus. Man måste ta vara på det, och det gör vi av hela våra hjärtan. Speciellt dom som går upp klockan 5 på morgonen för att åka till jobbet, jobba sin dag, och istället för att åka hem och vila åker till Nyfiket och jobbar gratis hela kvällen. För oss, för huset, för att hålla igång folkköket. Det är inte alltid lätt, men fan va roligt vi har.

Nu är det dock slut på det roliga om Mats Green (M) får sin vilja igenom, det blir inga mer spelningskvällar, inget mer folkkök för 20 kr att gå till.. Och dagarna då vi sprungit runt och spelat boll och skrattat som dårar blir ett minne blott såsom dom gångerna vi bara samlats för att sitta och umgås. Vi alla har så otroligt många vackra minnen från det huset, och om någon frågar mig om 40 år vad jag minns bäst från när jag var yngre skulle jag förmodligen nämna kulturhuset direkt. jag undrar verkligen hur jävla egoistisk och hjärtlös en människa kan vara, som Mats Green.. ta ifrån oss detta huset..

Vart ska vi ta vägen? Vad ska vi nu göra på helgerna eller på eftermiddagarna efter skolan och jobbet? Vart ska våran mötesplats vara? Vart ska vi arrangera våra spelningar? Vart ska vi äta middag för en tjuga? Vart ska vi utöva våra hobbys? Ingenting kommer någonsin att kunna ersätta vårat hus! Men vi ska fan inte ge oss, det är vårat hus. Överklassen får skaffa sig ett eget, vi ska kämpa tills våra hjärtans sista slag För våra hjärtan slår för Kulturhuset
KulturhusetJkpg, Politik,

1 kommentarer

Syntkatten | glad (men lätt irriterad) vegan med skivintresse

21 Jan 2013 06:34

Kämpa vidare!

Svar: Tack kamrat, det ska vi!
Viperious

Kommentera

Publiceras ej